Leonidas 1 – Noveas 1 (12-6) op 10-06-2023

Aanval: Lotte van der Terp, Nelleke Kloosterman, Hans Mulder, Harjan Keizer, Verdediging: Sian van der Terp, Anna Hofstra, Yorrin Gritter, Jorn Hofstra.

Op een zonnige zaterdagmiddag mochten de teams weer aan de bak. Het was een stroef begin vanaf beide kanten. Na 15 minuten was het pas 1-0 en na nog eens 15 minuten stond er een magere 4-2 op het scorebord.

De 2de helft begon en het scoren begon wat gewoner te worden. Het lukte Noveas om gaandeweg de tweede helft wat dichter bij te komen door Nelleke die de 7-6 binnen schoot was het gat nog maar een punt. Leonidas antwoordde gelijk door de een na de ander door de korf te knallen. Esmee Simonis werd in de tweede helft nog in de groep gebracht voor Lotte van der Terp en later werd Anna nog gewisseld voor Lotte. De eindstand was uiteindelijk 12-6 voor Leonidas.

Doelpunten: Anna Hofstra 2, Sian van der Terp, Jorn Hofstra, Nelleke Kloosterman en Harjan Keizer elk één.