Lemmer 1 – Noveas 1 (15-17) op 18-03-2023

Aanval: Lotte van der Terp, Nelleke Kloosterman, Harjan Keizer en Yorrin Gritter. Verdediging: Sian van der Terp, Anna Hofstra, Jorn Hofstra en Patrick Bakker

Op de bank zaten Rosalie Keizer en Hans Mulder

Noveas kwam vrij snel op voorsprong door een mooi afstandsschot van Harjan. Waarna Lemmer snel counterde met een ver afstandsschot. Na deze stand trok Noveas door tot een stand van 2-6. Waarna Lemmer terugkwam tot twee verschil. Helaas moest Yorrin halverwege de eerste helft het veld verlaten met een knieblessure en op zijn plaats kwam Hans Mulder. Het bleef een spannende wedstrijd met steeds 1 of 2 verschil. Maar elke keer stond Noveas aan de goede kant van de score Uiteindelijk trok Noveas de wedstrijd naar zich toe door een 15-17 winst te boeken.