Noveas 1 – Lintjo 1 (15-26) op 11-03-2023

Aanval: Lotte van der Terp, Nelleke Kloosterman, Harjan Keizer en Yorrin Gritter. Verdediging: Sian van der Terp, Anna Hofstra, Jorn Hofstra en Patrick Bakker

Op de bank zaten Esmee Simonis en Jorrit Zijlstra

Noveas kwam vrij snel op voorsprong door een mooi afstandsschot van Harjan. Waarna Lintjo snel counterde met een ver afstandsschot. Na een stand van 3-3 liep Lintjo verder uit naar 3-5 en uiteindelijk werd het een ruststand van 6-14. In de rust naam Esmee de plaats in van Nelleke

Noveas kwam goed uit de kleedkamers door twee doelpunten van Lotte die de stand naar 8-14 bracht. Lintjo schoot vervolgens direct weer een afstandsschot erin. Uiteindelijk wist Lintjo nog verder uit te lopen en kwam Noveas nog tot een uiteindelijke stand van 15-26.

Doelpuntenmakers: Yorrin Gritter 3, Harjan Keizer 3, Lotte van der Terp 3, Sian van ter Terp 2, Jorn Hofstra, Anna Hofstra, Esmee Simonis en Patrick Bakker allen 1.