Vroegtijdige beëindiging maar ondanks dat …… Gert bedankt!

Ondanks een commitment tot het einde van het seizoen (zowel van trainer als team), scheiden de wegen van hoofdtrainer Gert Bakker en het eerste van Noveas per direct.

Afgelopen week heeft Gert bij de technische commissie aangegeven per direct te stoppen met het trainen en coachen van Noveas 1. Uiteraard vindt de tc en het bestuur het eerdere vertrek jammer, maar ze begrijpen deze ‘plotselinge’ keuze ook. Samen met velen van de club hebben ze veel respect voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van ‘ons ere-lid’. Niet alleen als hoofdtrainer maar ook als teamspeler; zowel korfballend als assisterend bij de vele activiteiten van de club.

Afgelopen jaren waren lastig voor Noveas 1, niet alleen het blijven doortrainen in corona-periode maar ook het beperkte aantal spelers in de selectie, zorgden voor ‘hick-ups’. Gert heeft het voor elkaar gekregen om er een team van te maken de afgelopen 3,5 jaar en wij prijzen zijn energie en enthousiasme.

Onlangs hebben we, na meerdere evaluatiebijeenkomsten tussen Gert, het eerste en tc, besloten niet te verlengen met een 5e jaar. De samenwerking zou dus na het seizoen 2022/2023 eindigen.

Voorlopig lost de club het trainen en coachen van de selectie intern op en wordt er gezocht naar een passende oplossing voor het nieuwe seizoen.