De Kop 14-11-2022, Oldstars Walking Korfball

Opnames promotiefilm
Opnames promotiefilm Foto: Aangeleverd

Oldstars Walking Korfballers gaan de zaal in

STEENWIJK – De Oldstars Walking Korfballers van Noveas gaan vanaf deze week de zaal in. Belangstellenden zijn welkom om een keer te komen kijken of mee te doen.

Nog lang konden de Oldstars buiten trainen en genieten van het prachtige najaarsweer. In september hebben het Nationaal Ouderenfonds en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zelfs nog filmopnames gemaakt op het veld van Noveas voor een promotiefilm. Die film is bedoeld om te laten zien dat er voor mensen met weinig financiële armslag toch mogelijkheden zijn om te bewegen en sociale gezelligheid en interactie te beleven. 

De nieuwe trainingstijden in de zaal Het Ravelijn in de Woldmeentheis van 18.30 tot 19.30 uur. Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom. Steenwijkerland werkt samen met het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Dus mochten ouderen via deze weg willen deelnemen kunnen ze met Noveas: communicatie@noveas.nl of via de gemeente contact opnemen. Eerst een aantal keren komen kijken en meedoen is mogelijk om te kijken of de sport wat voor jou is. De trainers verwelkomen en begeleiden alle deelnemers met hun enthousiaste beweegvormen. Korfbalervaring is niet nodig!

Afbeelding