Noveas 1 – KVW ’22 3 (19-13) op 28-09-2022

Deze wedstrijd werd gespeeld olv scheidsrechter Tiemen Hansma uit Stiens.

In de middag veel regen maar het veld was zeer zeker goed bespeelbaar.

KV W ’22 staat voor K.V. Westerhaar.

Tot aan de 25e minuut had KV W ’22 de leiding en liep men uit naar een 2-5 voorsprong. Noveas knokte zich terug in de wedstrijd en in de 25e minuut een tussenstand van 6-6 op het scorebord. De ruststand was 7-7 en de 2e helft zou moeten gaan uitwijzen wie er zou gaan winnen.

In de 2e helft verkreeg Noveas een voorsprong van 11-8. Telkens als er werd gescoord door de tegenpartij scoorde Noveas mee en daardoor kwam er meer rust en werd de tegenstander onrustiger.

Het scoren ging om en om maar de afstandsschoten gingen er gemakkelijk in. In verdedigend opzicht onderschepte Noveas vaak de bal en dat kwam de aanval ten goede.

De wedstrijd werd gespeeld met 1e aanval Patrick, Harjan, Sian en Anna en 1e verdediging met Yorrin, Hans, Lotte en Nelleke. Tijdens de wedstrijd werd er door de heren volop gewisseld  en Jorn begon met wissel voor Hans enz. In de 2e helft is Malon Hermans ingevallen voor Sian en later Sian voor Anna en uiteindelijk Anna weer voor Malon. Een verdiende overwinning met  een goede inzet en veel plezier tijdens de wedstrijd.

Uiteindeljk gewonnen met 19-13.

Doelpunten Harjan, Jorn en Lotte elk 4x, Sian 3x en Hans, Patrick, Anna en Yorrin elk 1x