Stadskanaal 1 – Noveas 1 (20 – 23) op 05-03-2022

Deze wedstrijd werd gespeeld in Nieuw Buinen.

De beginopstelling was gelijk als aan de wedstrijd tegen Leonidas. Tot aan halverwege de 1e helft stond er een tussenstand van 5-5 op het scorebord. Daarna kwam Noveas beter in de wedstrijd en liep met uit naar een ruststand van 6-11. Tegen einde 1e helft kwam junior Malon Hermans in het vak voor Lotte. Daar Noveas de vakken wou gaan om gooien. In plaats dat de score werd uitgebouwd kwam Stadskanaal 2x terug tot 1 doelpunt. Na de pauze scoorde Malon haar 1e doelpunt bij senioren 1 middels een doorloopbal. De uiteindelijke wisseling voor Lotte met Sian pakte goed uit en in de laatste minuten scoorde Sian 3x. Bij 2 minuten voor einde verdiende Nelleke een strafworp. Deze werd gescoord en zo stond er 20-23 op scorebord. Verdiende overwinning en volgende week de thuiswedstrijd weer tegen Stadskanaal.

Het gehele team heeft gescoord: Nelleke 4x, Lotte, Sian, Patrick en Harjan ieder 3x, Anna, Hans en Yorrin ieder 2x en Malon 1x.