Noveas 1 – Club Brothers 1 (10-15) op 16-03-2024

We speelden vandaag onze laatste zaalwedstrijd thuis tegen Club Brothers, Club Brothers is met afstand kampioen geworden, dus we wisten dat winst niet realistisch was, maar we gingen er vol voor.

Aanval: Sian van der Terp, Esmee Simonis, Harjan Keizer en Yorrin Gritter. Verdediging: Anna Hofstra, Aniek Simonis, Jorrit Zijlstra en Jorn Hofstra.

De score werd geopend met een strafworp voor Club Brothers, waarna ze nog tweemaal scoorden waardoor de toon gezet werd. Noveas liet zich hierdoor niet uit het veld slaat en wist vervolgens ook driemaal, via een afstandsschot, te scoren door Jorn, Yorrin en Harjan. Helaas was het weer Club Brothers die met twee punten op een rij weer een gaatje pakten, maar Sian wist vervolgens met een doorloopbal toch de aansluiting te maken. Beide partijen scoorden nog een paar punten om en om en met een stand van 5-7 was het rust.

Na de pauze was het Club Brothers die het verschil op drie punten wist te brengen, maar ook nu wist Noveas met twee punten op rij van Yorrin en Aniek de aansluiting weer te pakken. Met nog 20 minuten op de klok wist Club Brothers de afstand weer te vergroten naar drie punten. Beiden wisten vervolgens nog twee maal te scoren, waarna er bijna een kwartier geen punt meer werd gemaakt. Vervolgens werd door Club Brothers, uit het niets, met drie afstandsschoten de score verder uitgebreid, Waarna Patrick die met Harjan gewisseld was het laatste punt scoorde en eindstand op 10-15 bracht.

Doelpunten: Yorrin Gritter, Jorn Hofstra, Sian van der Terp en Aniek Simonis 2 maal, Harjan Keizer en Patrick Bakker 1 maal.