Wij verwelkomen Max ons 150ste lid!

Image

Wat begon in 2014 met een ambitie is nu, nog geen 10 jaar later, al realiteit!

Het houdt maar niet op met de groei, de ontwikkeling én de gezelligheid bij de jeugd van Noveas. En daarmee ervaart de héle club een ‘boost’, ‘dreams do come true’!

(Note: senioren? kunnen we goed gebruiken! #spreadtheword)

Wat een bevestiging van het beleid en de route die gekozen is én de komende jaren – met nog meer trainers (want die zijn nodig bij zo’n groei!) nog meer bestuur en vrijwilligers – met veel enthousiasme zal worden voortgezet. 

We begonnen 2023 al trots terugkijkend en nu in januari alweer een eerste juich-moment; het 150ste lid, wauw!

Max, heel hartelijk welkom, leuk om je erbij te mogen hebben!

En iedereen, huidig lid óf toekomstig lid, voel je welkom!

Van Kangoeroe tot Oldstar Waking korfballer

Sophie, Aniek, Noëmi en Renske naar voorselectie RTC U15

Talenten door bestuur Noveas beloond. Sinds een aantal jaren heeft Noveas ook oog voor hun talenten. Talent zijn betekent, niet alleen goed doelpunten kunnen maken of heel goed kunnen verdedigen. Mooi opsteker voor de jeugdafdeling van Noveas is, dat inmiddels 2 leden van onze club de voorselecties hebben overleefd en geselecteerd zijn voor een RTC. Jorrit Zijlstra ( 1 jaar) en Floor van der Terp (3,5 jaar) hebben door extra trainingen zichzelf kunnen ontwikkelen. Superknap!! Noveas kijkt bij het aanmerken van talent naar 3 zaken. In de eerste plaats natuurlijk of je technisch een goede korfballer bent (doelpuntenmaker, all-rounder of Continue Reading →

Jeugdspeler Floor van der Terp (15) geselecteerd

Floor van der Terp (15), Sporttalent Steenwijkerland 2017, is het vorig jaar overgestapt naar de jeugdopleiding van Dos’46 uit Nijeveen om wedstrijdkorfbal te spelen. Floor heeft 3,5 jaar bij verschillende Regionale Talenten Teams (RTC’s) gezeten. Vorig jaar mocht ze zich laten zien op 2e klasse niveau. Het komende seizoen is Floor geselecteerd voor Dos’46 B1 die uitkomt in de hoofdklasse,  het hoogste niveau van Nederland. Korfbalvereniging Noveas is trots op deze talentvolle speler. Toch maar mooi uit de jeugdopleiding van Noveas.