Elko – Noveas 1 (14-14) op 09-10-2021

Wedstrijd in Elim gespeeld onder prachtige zomerse omstandigheden.

Tot aan halverwege de 1e helft had Noveas qua score het heft in handen nl. 3-5. Hierna nam Elko de druk over en werd er zuiverder door hen geschoten. De ruststand was 9-8 voor Elko. Nadat scheidsrechter R. Oostra voor begin van de 2e helft floot gelijk wederom 2 kansen voor Elko in doelpunten omgezet, dus 11-8. Noveas stond met nog 10 minuten te spelen 13-11 achter. Uiteindelijk werd er om en om gescoord en in de laatste minuut door een afstandsschot van Yorrin 14-14. De laatste kans van Elko werd gemist en einde aldaar. Punt gewonnen of verloren met beide valt te leven maar dit gelijkspel geeft de nodige energie voor de komende wedstrijden.

Doelpunten Harjan Keizer 1x, Lotte en Sian van der Terp elk 3x, Anna Hofstra 3x en Yorrin Gritter 4x