Bekerwedstrijd Noveas 1 – DTS (11-23) op 5-10-2021

Op de dinsdagavond onder goede weersomstandigheden mocht Noveas thuis de bekerwedstrijd tegen 3e klasse spelend DTS ontvangen.

Het begin ging gelijk op en bij 2-3 liet Noveas een strafworp onbenut en ipv 3-3 werd 2-4 uit een afstandsschot van DTS. De 1e helft scoorde DTS heel gemakkelijk van afstand terwijl Noveas kansen onbenut liet. De ruststand was dan ook terecht 6-14 voor DTS. Na de pauze werd er meer druk gezet op de scorende spelers van DTS en hierdoor werd er minder gescoord door de DTS. Noveas heeft in deze wedstrijd vaak hel spel verplaatst met lange ballen naar achter de korf en dit leverde mooie aanvallen op, echter liet Noveas helaas de kansen onbenut. De afstandsschoten waren vaak net een paar centimeter tekort. Deze wedstrijd moest Nelleke Kloosterman verstek laten gaan wegens ziekte en haar plaats werd ingenomen door Aniek Simonis en in verloop van de 2e helft nam Marloes Jansen haar plaats over. Beide dames hebben zeer voortreffelijk gespeeld.

De doelpunten gescoord door: Patrick Bakker 1x, Harjan Keizer 1x, Lotte van der Terp 2x, Sian van der Terp 2x, Yorrin Gritter 2x en Anna Hofstra 3x.