Steenwijker Courant 26-11-2021

4de Klasse

“We zitten in een poule des doods”, oordeelt trainer-coach Gert Bakker van de vierdeklasser Noveas. “Alle ploegen hebben wel kans. Je moet wat geluk hebben. Als we een goede dag hebben, kunnen we van iedereen winnen. Bepalend zal ook het optreden van de scheidsrechters zijn. Als zij alles toelaten, zijn wij als lichtvoetige ploeg duidelijk in het nadeel bij fysiek tegenspel. De Pein en SDO (S) hebben in mijn optiek de meeste kans. Het belangrijkste blijft het plezier.” De eerste helft van de veldcompetitie is voor de Steenwijker middenmoter wisselvallig verlopen, met een puntendeling tegen de koploper en verlies tegen de hekkensluiter. In de laatste zaalcompetitie nam Noveas een middenmootpositie in. Leonidas (Noordwolde), Stadskanaal ’74, De Pein (Houtigehage), SDO (Schoonoord, EKC 2000 (Emmen) en Elko (Elim) vormen de oppenenten.