Noveas geeft weer clinics

In het gekke jaar 2020 waarbij de clinics en het schoolkorfbaltoernooi van groep 5 tot en met 8 niet door konden gaan hadden de groepen 3 en 4 meer geluk. Door een samenleving die in de vorige zomer meer open werd gesteld was er voor de groepen 3 en 4 net voldoende ruimte voor het geven van clinics en een schoolkorfbaltoernooi.
Wat hierna gebeurde is geschiedenis.

2021
Dit jaar gaan we het weer proberen. Nu de kinderen weer naar school mogen hebben wij als commissie het nieuwsbericht rond gestuurd met de vraag of scholen het leuk vinden dat wij als Noveas clinics weer komen geven.

Groepen 1/2 en 5/6
In tegenstelling tot vorig jaar gaan we nu heel gericht voor de groepen 5 en 6 en parallel hieraan ook voor de groepen 1 en 2. Voor 5 en 6 natuurlijk als opmaat naar het toernooi en de groepen 1 en 2 voor de Giga Kangoeroe ochtend op ons terrein.
Inmiddels hebben er al veel scholen zich aangemeld voor onze clinics en/of sport en spel beleving voor de groepen 1 en 2.
Daar zijn we als Noveas erg blij mee. Ons doel is immers, buiten het promoten van de korfbalsport, ook om kinderen te laten bewegen middels sport en spel.

Meer info over data van de clinics en het aanmelden voor het toernooi of Giga Kangoeroe ochtend zie tabblad ‘toernooien’.