Noveas 1 neemt de punten mee naar huis

Zaterdag 10 oktober 2020

Blauw-Zwart 1 – Noveas 1

Aanval: Sian van der Terp, Nelleke Kloosterman, William Smit en Patrick Bakker
Verdediging: Lotte van der Terp, Anna Hofstra, Yorrin Gritter en Hans Mulder

Beide ploegen aan een nog droge wedstrijd, na drie minuten viel het eerste doelpunt voor Blauw-Zwart, 1-0. Ook het tweede doelpunt van de wedstrijd viel voor de thuisploeg, 2-0. Direct de eerste aanval van het andere vak was succesvol via een schot van Anna Hofstra, 2-1. Blauw-Zwart scoorde kort daarna de 3-1 en 4-1. Door schoten van Sian en Lotte van der Terp en nog een doelpunt voor de thuisploeg werd de stand gebracht op 5-3. Na de vak wissel kwam er een dikke bui, deze duurde nog tot de pauze, toch wist Noveas via Sian van der Terp nog een doelpunt te maken, 5-4. Doorweekt gingen beide ploegen pauze houden.

Na de pauze begon het op te klaren en maakte Patrick Bakker de stand gelijk 5-5. Hierna volgde de 6-6, waarna Noveas uitliep op de thuisploeg, met uiteindelijk de 6-9, door onder anderen Nelleke Kloosterman en Yorrin Gritter. Hierna volgden de 7-9 en ook de 7-10, uit de handen van William Smit. Blauw-Zwart deed nog veel moeite om terug te komen maar het lukte ze niet, de eindstand werd uiteindelijk 10-11.

Doelpuntenmakers: Sian van der Terp 2, Lotte van der Terp 2, Anna Hofstra 2, William Smit 2, Patrick Bakker, Yorrin Gritter en Nelleke Kloosterman