SDO was net een maatje te groot

SDO(W) 1 – Noveas 1

Aanval: Lotte van der Terp, Anna Hofstra, William Smit en Gert Bakker

Verdediging: Femke Willems, Nelleke Kloosterman, Yorrin Gritter en Hans Mulder

De score werd geopend door de thuisploeg, SDO, 1-0. Ook het tweede doelpunt van deze wedstrijd viel voor de thuisploeg, 2-0. De door SDO gepakte voorsprong in het eerste deel van de wedstrijd lieten ze ook niet meer los. Na de 2-0, vielen de 2-1, 3-1 en uiteindelijk ook de 7-2 en 8-2. Na de reeks van 5 doelpunten in het voordeel van SDO, vielen er twee doelpunten in het voordeel van Noveas, vlak voor de pauze. De pauzestand was dan ook 8-4.

Het gat van 4 doelpunten werd nog verkleind naar 3 doelpunten, met een stand van 9-6. Hierna liep SDO alleen maar meer uit, 10-6, 13-6. Met nog een kleine comeback van Noveas, 14-9. De eindstand werd uiteindelijk 16-9.

Doelpuntenmakers: Femke Willems 3, William Smit, Yorrin Gritter, Sian van der Terp, Harjan Keizer, Nelleke Kloosterman en Gert Bakker