Leden ‘Club van 50’ verdelen 875 euro tijdens een geslaagde clubavond

Sinds vorig jaar is er bij Noveas een Club van 50. Ieder lid van de Club van 50 legt 50 euro in. Het totaal bedrag wordt verdeelt over goede doelen binnen de vereniging waarvoor binnen de reguliere begroting geen ruimte is. In dit 1e jaar had de club van 50 € 875,- te verdelen, dat betekent dat de Club van 50 nu 19 leden heeft.
Jaarlijks wordt er door de Club van 50 een gezellige avond georganiseerd waar de leden stemmen op de door de commissies ingediende doelen. 12 leden van de Club van 50 waren aanwezig.

Tijdens de gezellige avond waarin spelletjes kunnen worden gedaan of gezellig bijkletsen is er ook tijd om de doelen bekend te maken en te stemmen op het doel waaraan we dit jaar ons geld gaan besteden en daar kwam het volgende resultaat uit:
€ 875,- als bijdrage aan een JURA ESPRESSO MACHINE

Iedereen bedankt voor de bijdrage. Inmiddels is de machine overhandigd aan de kantinecommissie. Naast de vertrouwde filterkoffie kan vanaf nu voor een meerprijs een heerlijk espresso of versgemalen bonen koffie worden verkregen.
We kunnen trots zijn op dit investeringspotje, zodat we Noveas kunnen helpen met het realiseren van een aantal mooie doelen.
Ben je enthousiast geworden door dit artikel en wil je ook lid worden van de Club van 50? Kijk dan voor alle informatie op de club van 50 of neem contact op met Peter van der Terp.