Noveas 1 pakt weer punten

Zaterdag 25 januari 2020

MN en W 1 – Noveas 1

Wegens afwezigheid van Jelmer de Graaf speelde Adrie Heinhuis.
Aanval: Anna Hofstra, Femke Willems, William Smit en Adrie Heinhuis.
Verdediging: Lotte van der Terp, Samantha Taam, Hans Mulder en Patrick Bakker.

Het eerste doelpunt bleef lang uit, maar viel uiteindelijk voor Noveas en kwam uit de handen van William Smit, 0-1. Niet lang daarna viel het volgende doelpunt, ditmaal voor MN en W, 1-1. Noveas nam weer het voortouw, 1-2, kort daarna vielen ook de 1-3 en 1-4, ook de 2-4 bleef niet uit. Het uitlopen van Noveas op MN en W ging niet in een keer maar in verschillende stappes, 2-6, uiteindelijk viel de 3-9. MN en W kwam toch nog terug op 2 doelpunten verschil, met vier kort achter elkaar gevallen doelpunten, 7-9. Toch gingen beide ploegen de rust in met een stand van 7-11.

Nelleke Kloosterman kwam het veld in voor Anna Hofstra. Het verschil van vier doelpunten bleef nog een tijdje staan, maar na de 9-13 liep Noveas uit. Met 5 doelpunten achter elkaar, kwam de stand op 9-18. Hiermee was de wedstrijd al beslist, maar met in totaal nog vier doelpunten voor MN en W en twee voor Noveas, eindigde de wedstrijd in 12-20.

Doelpunten: Lotte van der Terp 8, William Smit 4, Samantha Taam 2, Femke Willems 2, Hans Mulder, Adrie Heinhuis, Nelleke Kloosterman en Anna Hofstra.