Gert Bakker nieuwe trainer/coach kv Noveas

21 maart 2019

Het bestuur en de Technische Commissie van Korfbalvereniging Noveas, te Steenwijk, zijn zeer verheugd te melden dat Gert Bakker, woonachtig in Steenwijk, is aangesteld als trainer/coach van haar selectie vanaf seizoen 2019-2020.

Gert is op dit moment trainer bij Vefo in Veeningen, waar hij aan het einde van het seizoen, na 10 jaar (!!), stopt. Gert is geen onbekende van Noveas. Al jaren is hij betrokken bij Noveas in verschillende rollen. Vanwege zijn vele verdiensten voor onze club is hij destijds benoemd tot erelid van Noveas.

‘Ik heb er nooit een geheim van gemaakt nog een keer terug te willen keren als trainer bij Noveas. Zeker nu is het een mooi moment, nu het zo goed gaat met Noveas. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.’ aldus Gert.

Met het aantrekken van Gert, verwacht Noveas invulling te geven aan haar doelstelling om spelers individueel te begeleiden naar een hoger plan en te bouwen aan een kwalitatieve en stabiele selectie.

Voorzitter Arent Lanenga is blij met deze aanstelling. ‘We kennen Gert al jaren en weten dat hij zijn enthousiasme over korfbal kan overbrengen op de spelers. Mooi is ook dat de selectie in tact blijft. We zijn op dit moment bezig met enkele versterkingen. Dat alles met een talentvolle jeugdafdeling, zijn er voldoende mooie uitdagingen voor Gert.’