Noveas verwelkomt Verkeersschool Attent als nieuwe sponsor

Op zaterdag 9 februari is, met de officiële overhandiging van de twee wedstrijdkorven door de heer Elmar Keetman van Verkeersschool Attent een belangrijk moment gemarkeerd. Met de komst van deze twee gesponsorde wedstrijdkorven heeft kv Noveas er een tweede korfsponsor bij gekregen.

Verkeersschool Attent
Onder het motto ‘onze cursisten zo vlot mogelijk hun rijbewijs te laten halen en op te leiden tot veilige en sociale verkeersdeelnemers’ is Verkeersschool Attent een grote aanbieder op het gebied van vervoersopleidingen. Met een up to date voertuigenpark staan ze startklaar om iedereen te begeleiden naar het gewenste rijbewijs. Gaat het om een bromfiets of vrachtwagen met aanhanger, Verkeersschool Attent bestrijkt het hele pallet motorvoertuigen die aan het dagelijkse verkeer deelnemen. Zelfs maatwerk voor praktijklessen in het Duits en Engels of voor mensen met faalangst behoort tot de mogelijkheden. Verkeersschool Attent is gevestigd aan de Dolderweg 4 in Steenwijk (www.verkeersschoolattent.nl)

Competitie
Vanaf nu worden alle competitiewedstrijden voor zowel de jeugd als de senioren gespeeld met o.a. deze wedstrijdkorven. Dit geldt zowel in de zaal als op het veld. Echt een manier om het gehele jaar je bedrijf te laten scoren.