Noveas scheidsrechters hebben hun vizier scherp

Voor de toeschouwer is het bij kv Noveas tegenwoordig helder wie de scheidsrechter is. Door de komst van een nieuw scheidsrechters shirt met als sponsor Specsavers Zwolle is het ook voor de spelers meteen helder wie de wedstrijd leidt.

Korfbalmasterz
Vanuit de Koninklijke Korfbalbond wordt met het programma Korfbalmasterz sterk gestuurd op kennis van het korfbalspel en haar spelregels. In het verlengde hiervan wordt de jeugd vanaf 15 jaar aangemoedigd om ook een keuze te maken voor trainer/coach en/of scheidsrechter. Deze keuze zorgt voor nog meer betrokkenheid bij de sport en zo verzekert de sportvereniging zich van een nieuwe generatie die het stokje kan gaan overnemen van de huidige groep vrijwilligers.

noveas-specsavers-scheidsrechtersshirt-2a

Specsavers Zwolle
Bij kv Noveas is Specsavers Zwolle, met twee winkels in deze mooie Hanzestad, zeker geen onbekende. Met het sponsoren van vlaggenmasten, vlaggen en een midweekteam is deze sponsor sterk betrokken bij onze Steenwijkse korfbalvereniging.
Bij Specsavers Zwolle kunt u terecht voor elk gewenste bril en gehoorapparaat. Een professioneel team zorgt er elke dag voor dat hun klanten beter kunnen horen of hun blik weer scherp hebben staan.

Stuk voor stuk dingen waar een goede scheidsrechter zich in het veld ook in onderscheidt.