Toyota van der Linde nieuwe shirtsponsor Noveas1

Met de start van dit veldseizoen speelt Noveas 1 met sponsor Toyota van der Linde Steenwijk-Emmeloord op hun shirts.

shirt-sponsor-vd-linde-1e-team-2

Toyota Van der Linde
Vanuit hun vestigingen op het Groot Verlaat (Steenwijk) en aan de Tinweg 10 te Emmeloord is automobielbedrijf Van der Linde al jarenlang bezig om het merk Toyota goed voor het voetlicht te brengen op het gebied van verkoop (nieuw en gebruikt), lease, onderhoud en hun specifieke kennis van de hybride techniek.

web-2

Deze trotse en officiële automobielbedrijven voor Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk willen graag samen met Noveas meebouwen aan een stabiele en volwassen club.

Een sponsor die ‘hart’ heeft voor de sport. Zo gaan automobielbedrijf Toyota van der Linde Steenwijk-Emmeloord en kv Noveas een jarenlange relatie met elkaar aan. Buiten de inzet als trouwe advertentie sponsor gaat men in eerste instantie een contract van vijf jaren aan als shirtsponsor van Noveas 1.

Samen met deze sponsor zal kv Noveas haar ambitie gaan waarmaken om een volwassen club te zijn met minimaal 150 leden waarbij ieder op z’n eigen niveau korfbalplezier kan beleven.