Vullen of Voeden?

Dat is de vraag.

Het programma Vullen of Voeden is ontstaan uit de persoonlijke zoektocht van Wilfred en Lili Genee nadat hun kinderen waren geboren.
Wilfred Genee is in Nederland bekend als presentator van het voetbal praatprogramma Voetbal International (VI) op RTL7. Tijdens hun zoektocht kwam er zó veel kennis en deskundigheid op hun pad, dat ze besloten om die te delen. Alle deskundigen die zich verbonden voelen met deze beweging, stellen vrijwillig hun kennis ter beschikking binnen het programma Vullen of Voeden.

Gezonde sportkantine
Een onderdeel binnen dit project is om de voetbalkantine te voorzien van gezondere producten.
Het resultaat is een breed scala aan gezonde producten voor de sportkantine.
Zoals u hierboven kan lezen is alles geënt op de sport voetbal. Noveas heeft de primeur om als eerste korfbalvereniging dit programma aan te bieden.

schoolkorfbaltoernooi 2015-31Schoolkorfbaltoernooi
Tijdens het komende schoolkorfbaltoernooi van 27 mei j.l.. lanceerden wij het uitgebreide programma in onze korfbalkantine. Dit houdt in dat kinderen en volwassenen buiten de reguliere kantineproducten nu ook de keuze hebben voor meer gezondere producten. Zo zijn er bijvoorbeeld een Thaise kippensoep, balletje breed, een smoothie of fruit dolfijn te bestellen. Heerlijk als tussendoortje en nog gezond en voedzaam ook.

Bij een stevige trek wordt vanaf nu dus de vraag: gaan we Vullen of Voeden?

poster Vullen of Voeden?

Meer weten? Kijk dan op vullenofvoeden.nl