Lintjo 1 – Noveas 1 (15-10) op 17-12-2022

De uitwedstrijd werd gespeeld in Oldeberkoop o.l.v. Scheidsrechter F. Deli.

Vooraf wist Noveas wat hen te doen stond gezien de fysieke strijd van Lintjo. Tijdens deze wedstrijd zijn er voldoende vrije ballen en strafworpen gegeven. Noveas benutte 3 van de 4 strafworpen.

1e aanval Hans, Jorn, Nelleke en Lotte en 1e verdediging Patrick, Harjan, Sian en Anna. Deze wedstrijd werd er wederom met de nieuwe bal gespeeld, deze bal is nog niet de vriend van Noveas. De 1e helft afgesloten met een 8-5 tussenstand voor Lintjo.

In de pauze nog even wat besproken en vol goede moed begon Noveas aan de 2e helft.

Ondanks dreigende pogingen waren de schoten vaak te kort en bij de afronding van de doorloopballen stond vizier niet scherp genoeg. Wat Noveas ook deed het lukte niet om de achterstand te verkleinen. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een nederlaag, de uitslag 15 – 10.

De doelpunten kwamen uit de handen van: Lotte 4x, Hans, Patrick, Harjan, Nelleke, Sian en Anna allen 1x

Nu lekker gaan genieten van een winterstop i.v.m. de kerst en oud en nieuw.

De eerstvolgende wedstrijd is op 14 januari 2023 thuis tegen Lemmer.