Bestuursvacatures 2022/2023

Met ingang van het nieuwe seizoen 2022/2023 zoekt het bestuur van KV NOVEAS:

                                                              VOORZITTER
                                                                     en een

                                                 ALGEMEEN BESTUURSLID

Zoals de meesten van jullie wel weten loopt mijn derde termijn als voorzitter af bij de komende Algemene Leden Vergadering op 21 september 2022.
Ik ben niet meer beschikbaar voor nog een termijn. Dat wil dus zeggen dat wij als bestuur deze plek graag ingevuld zien. Wat doet een voorzitter bij Noveas:Je bent het aanspreekpunt voor alle leden en bent er voor alle leden indien dit gevraagd wordt dan wel nodig isJe bent naar buiten toe het uithangbord, je vertegenwoordigt bijv. je club naar de gemeente of naar de omliggende verenigingen.Je bent de contactpersoon richting het KNKV en de KNKV-regio (cluster B)Samen met de overige bestuursleden ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij NoveasJe leidt de bestuursvergaderingen, ca. 10x per jaar en de jaarlijkse ALVAls bestuur werk je met de andere commissies samen om Noveas vooruit te brengenTot slot kan je samen met de andere zeer prettige bestuursleden werken aan een prachtige, toegankelijke sportvereniging waarbij laagdrempelig, spelplezier en gezelligheid de boventoon voeren
Tevens willen wij graag, naast het vinden van een voorzitter, het bestuur weer op volle sterkte brengen. Wij besturen dit jaar met 4 personen en dat is te weinig. Om de taken goed te kunnen uitvoeren en om een goed evenwicht te hebben, willen wij graag een bestuur zijn van 5 personen.

Daarom zoeken wij naast een voorzitter ook nog een algemeen bestuurslid. De taken van een algemeen bestuurslid zijn enigszins naar wens in te vullen. Het is maar net wat je leuk vindt om te doen binnen een bestuur en voor de vereniging.

Het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris, penningmeester) heeft redelijk vastomlijnde taken. Maar het mooie van algemeen bestuurslid is, dat je de leuke dingen er tussenuit kan halen.

Lijkt het je leuk om het bestuur compleet te maken bij Noveas, stuur mij een PB of schiet mij of één van de andere bestuursleden aan. Ik ben te bereiken onder 06-34658635 of via voorzitter@noveas.nl

Namens het bestuur,
Arent Lanenga