Familiedag 2020

Zaterdag 4 juli, dankzij de verruimingen van de regels van de coronacrisis, konden we toch nog het rare seizoen 19/20 afsluiten. Op zeer korte termijn, is er een programma in elkaar gezet, waarbij de deelnemers werden uitgedaagd zo’n 2,5 uur in beweging te zijn met korfbal (of daaraan gerelateerd). Bijna 40 deelnemers streden in drie spelen om de vers gebakken taart.

Inmiddels is duidelijk dat we een superKAT in huis hebben. Met het ‘Kat-en-Muis’ spel liet Harjan Keizer zijn talenten op dit vlak zien. Onmogelijk om van hem te kunnen winnen en daarbij legde hij de basis voor de uiteindelijke overwinning van de familie Keizer.
Familie Heinhuis + Roos + Gert + Tanja zijn 2e geworden. Een mooie dag, wat regenachtige dag, die werd afgesloten met een BBQ.

Daarmee sluiten we het seizoen 19/20 af en luiden we de #korfbalzomer in.