Impulso chocolate is shirtsponsor van KV Noveas

IMPULSO CHOCOLATE

“Voor het eerst wordt chocolademelk drinken een beleving. Stelt u zich eens voor dat u chocolademelk bestelt bij een restaurant of koffie/theehuis. De bedieningsmedewerker kookt de melk op in de melkopschuimer en vult hiermee een glas. Bij u aan tafel aangekomen opent deze een stijlvolle presentatiekist waarin 6 verschillende chocoladebal varianten liggen. De geur van kaneel, anijs, chocolade, koffie en sinaasappel prikkelen uw zintuigen. U kiest uw chocolademelk met smaak.

Impulso chocolate is een initiatief van Pastry by Jan Schuil. Nu een aantal jaar gevestigd in de oude NOVAC fabriek aan de Tukseweg in Tuk. Impulso chocolate levert voornamelijk aan de horeca, maar is ook regelmatig te vinden op markten en braderieën.”

impulso-2-web

Impulso chocolate is shirtsponsor van KV Noveas. De D2, waar ook zijn dochter in speelt, is in de nieuwe shirts gestoken. De officiële overhandiging was in de Waterwyck afgelopen zaterdagochtend voorafgaand aan de wedstrijd van de D2. Namens bestuur en sponsorcommissie, van harte welkom als sponsor bij KV Noveas veel plezier bij onze club.