Lemmer 1 was een maatje te groot

Zaterdag 1 februari 2020
Noveas 1 – Lemmer 1

Aanval: Femke Willems, Nelleke Kloosterman, William Smit en Adrie Heinhuis
Verdediging: Lotte van der Terp, Anna Hofstra, Patrick Bakker en Hans Mulder

Na tegen alle ploegen een keer gespeeld te hebben, stond voor Noveas Lemmer op het programma.
Noveas opende de score met een afstandsschot uit de handen van William Smit, 1-0. Lemmer antwoordde daarop met 3 doelpunten, 1-3. De voorsprong die Lemmer hier maakte, werd ook niet meer weggegeven. Bij de 2-7 kwam voor Patrick Bakker, Harjan Keizer het veld in. Na de aangevraagde time-out, kwam Noveas nog terug in haar spel, 3-7 maar dit was niet genoeg.
Beide ploegen gingen de rust in met 3-10.

Voor Adrie Heinhuis kwam Patrick Bakker weer het veld in en voor Lotte van der Terp kwam Samantha Taam het veld in. Noveas kwam meer aan haar spel toe en het verschil van 7 doelpunten werd uiteindelijk verkleind naar 3 doelpunten, 9-12. Met nog 3 minuten op de klok en een verschil van 3 doelpunten, maakte Lemmer uiteindelijk de beslissende treffer, 9-13.
Dit was tevens de eindstand.

Doelpunten: William Smit 5, Hans Mulder 3, Samantha Taam