Aanval: Samantha Taam, Femke Willems, Patrick Bakker en Adrie Heinhuis
Verdediging: Lotte van der Terp, Anna Hofstra, Hans Mulder en Marco Hof
Wissels: Nelleke Kloosterman en Harjan Keizer

Vandaag was het de beurt aan Noveas om twee punten te pakken tegen de koploper, De Pein, die met 6 punten bovenaan stond.

De Pein opende de score met een afstandsschot, 0-1, nu eenmaal het eerste doelpunt zat, vielen er voor De Pein meerdere afstandsschoten wat de stand uiteindelijk op 0-6 bracht. Het eerste doelpunt van Noveas kwam uit de handen van Marco Hof in de vorm van een klein kansje dichtbij de korf, 1-6. Dat De Pein te hoog gegrepen was voor Noveas was in het eerste kwartier al duidelijk. Wanneer Noveas een doelpunt maakte, legde De Pein er weer twee boven op, 1-8. Noveas herpakte zich en schroefde de score op van 1 doelpunt naar 3 doelpunten, door middel van een uitstarter gemaakt door Patrick Bakker en een vrije bal, 3-8. De Pein bleef maar raak schieten van afstand, waardoor zij de stand op 3-12 zetten. Het laatste doelpunt van de eerste helft was een afstandsschot uit de handen van Lotte van der Terp, 4-12, toen dit doelpunt was gevallen floot de scheidsrechter direct de eerste helft ten einde.

Voor Femke Willems kwam Nelleke Kloosterman het veld in. De Pein ging in de tweede helft door met het raak schieten van veel afstandsschoten, de een na de andere viel er in, wat de stand uiteindelijk op 4-16 bracht. Het eerste doelpunt van de tweede helft voor Noveas was een mooi schot op ongeveer 3 meter en kwam uit de handen van Nelleke Kloosterman, 5-16. De Pein bleef wel uitlopen, maar deed het met minder grote sprongen, dan dat ze in de eerste helft deden, 5-17, 5-18. Na een afstandsschot van Anna Hofstra, 6-18, met nog een kwartier te spelen, kwam Femke Willems weer het veld in ditmaal voor Lotte van der Terp. Nadat er weer twee afstandsschoten voor De Pein waren gevallen, 6-20, scoorde Femke Willems met een mooie afstander en zette de stand op 7-20. Voor Adrie Heinhuis kwam Harjan Keizer het veld in. Nadat de 7-21 en de 7-22 gevallen waren, scoorde Harjan Keizer zijn eerste doelpunt in het eerste, 8-22! Het laatste doelpunt van Noveas kwam uit de handen van Anna Hofstra, 9-22. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel echter voor De Pein, 9-23. Ondanks dat Noveas haar best heeft gedaan was winnen van de koploper vandaag nog iets te hoog gegrepen.

Doelpuntenmakers: Anna Hofstra 3, Lotte van der Terp, Femke Willems, Marco Hof, Patrick Bakker, Nelleke Kloosterman en Harjan Keizer.