Met gediplomeerde trainers investeert Noveas in kwaliteit

Met ingang van seizoen 19/20 is Kv Noveas erin geslaagd om met alleen gediplomeerde trainers aan de slag te gaan. Naast inspanningen in groei van leden van deze korfbalvereniging uit Steenwijk, worden er ook investeringen gedaan in kwaliteit.

Eind vorig seizoen ronden Adrie, Aniek, Bert, Gerda, Janine, Kristian, Linda, Marco, Romi, Stefanie en Tineke de KT2 trainerscursus af. Allen zijn dit seizoen betrokken bij de 10 jeugdteams van KV Noveas.
Een aantal heeft na het behalen van KT2 aangegeven, te willen starten met de vervolgopleiding KT3.

Ondersteuning
De Technische Commissie (TC) van Noveas is blij dat er zoveel jeugdtrainers zijn die willen investeren in hun kennis en vaardigheden als trainer. De TC is nog op zoek naar begeleider van deze jeugdtrainers. Hij of zij kan de trainers ondersteunen bij verschillende vraagstukken en coachen in de verdere ontwikkeling van een trainer. Peter van der Terp vult op dit moment deze functie tijdelijk in.

De jeugdteams van Kv Noveas hebben het komende seizoen een opgeleide trainer.
Onze jeugdleden kunnen zich op deze manier spelenderwijs ontwikkelen.