Zaterdag 15 juni
Noveas 1 – It Fean/Boelenslaan 1

Aanval: Femke Willems, Nelleke Kloosterman, William Smit en Patrick Bakker
Verdediging: Lotte van der Terp, Karen Mulder, Yorrin Gritter en Hans Mulder

Na een vrij Pinksterweekend speelde Noveas de laatste wedstrijd van het seizoen tegen It Fean, na afloop werden de kampioenen van Noveas gehuldigd, E4, E2 en D2.

It Fean pakte de voorsprong, 0-1, deze hield niet lang stand want kort daarna scoorde Noveas hun eerste doelpunt, 1-1. It Fean nam afstand van Noveas door middel van 2 Doelpunten, 1-3. Na het opvolgende doelpunt van Noveas, 2-3 volgden drie doelpunten voor It Fean waarmee de wedstrijd voor grotendeels beslist was, 2-6. Het verschil in Doelpunten bleef hetzelfde, waardoor de stand op 4-8 stond in de rust.

Het eerste doelpunt van de tweede helft viel voor Noveas, 5-8. Noveas viel lang stil en de doelpunten doelpunten niet, bij It Fean vielen de doelpunten wel, 5-9, 5-11, 5-13. Noveas probeerde de schade nog te redden, maar kwam niet verder dan drie doelpunten, 8-13. Nadat de 6-13 was gevallen werd Karen Mulder gewisseld en in het zonnetje gezet, aangezien dit haar laatste wedstrijd in Noveas 1 was.