Noveas 1 komt te laat op dreef

Zaterdag 15 december 2018

KIOS ‘45 1-Noveas 1

Wegens afwezigheid van William Smit speelde Kristian Meijer in de basis.
Aanval: Lotte van der Terp, Karen Mulder, Kristian Meijer en Hans Mulder
Verdediging: Femke Willems, Nelleke Kloosterman, Yorrin Gritter en Patrick Bakker

Beide ploegen begonnen gelijkwaardig aan de wedstrijd, na vijf minuten kwam KIOS ‘45 tot scoren,  1-0, hierop kwam Noveas direct met een antwoord, 1-1. Noveas nam nu het voortouw waardoor KIOS ’45 in de achtervolging moest, na de 1-2 volgde ook de 2-2. De beide ploegen bleven gelijk op gaan, scoorde KIOS’45 dan scoorde Noveas snel daarna, scoorde Noveas dan scoorde KIOS’45 snel daarna. De pauze stand was ook 6-6.

KIOS ’45 nam het voortouw en scoorde twee doelpunten waardoor er een gat ontstond van 2 doelpunten in het voordeel van KIOS’45, 8-6. Noveas probeerde nog bij te komen maar verder dan een punt verschil kwamen ze niet, na de 8-7 volgden vele doelpunten van KIOS ’45, 12-7. Noveas maakte nog de 12-8, voordat het gat werd vergroot naar 7 punten, 15-8. Het verschil werd weer verkleind naar 5 punten door twee afstandsschoten van Noveas. Noveas kwam aan het einde van de wedstrijd weer beter in de wedstrijd, maar het verschil was te groot om nog gevaarlijk te kunnen zijn, Noveas zette de eindstand op 19-14.

Doelpunten: Kristian Meijer 4, Yorrin Gritter 4, Femke Willems 3, Lotte van der Terp 2 en Karen Mulder 1