Noveas 1 sluit wisselend veld seizoen af

Zaterdag 20 oktober 2018
It Fean 1- Noveas 1

Aanval: Sian van der Terp, Karen Mulder, Jelmer de Graaf en Yorrin Gritter
Verdediging: Lotte van der Terp, Nelleke Kloosterman, Hans Mulder en Patrick Bakker

Dit was de laatste wedstrijd voordat Noveas weer de zaal in gaat. It Fean had een sterke start en na de 1-0 en de 2-0 vielen ook de 4-0 en uiteindelijk ook de 7-0, voordat Noveas aan het scoren toekwam. Het eerste doelpunt viel ook voor Noveas door middel van een strafworp, 7-1. Nu Noveas de smaak te pakken had kwamen na een doelpunt van It Fean nog 3 doelpunten voor Noveas, 8-4. Na twee doelpunten voor It Fean en twee doelpunten voor Noveas gingen beide teams de rust in met een stand van 10-6.
Voor Sian van der Terp kwam Marit Verburg in het veld. Noveas kon het tempo niet bijhouden en na twee doelpunten van It Fean en eentje voor Noveas, 12-7, vergrootte It Fean het doelsaldo naar 21. Het laatste doelpunt viel voor Noveas 21-8.

Doelpunten: Lotte van der Terp 6, Yorrin Gritter en Jelmer de Graaf