Noveas 1 kansloos tegen oppermachtig Lintjo

Zaterdag 13 oktober 2018

Noveas 1- Lintjo 1

Wegens afwezigheid van Yorrin Gritter en Femke Willems speelden daarvoor Kristian Meijer en Marit Verburg in de basis.
Aanval: Marit Verburg, Karen Mulder, Kristian Meijer en Patrick Bakker
Verdediging: Lotte van der Terp, Nelleke Kloosterman, Jelmer De Graaf en Hans Mulder

De laatste thuiswedstrijd voor Noveas begon niet goed, na een 0-1 achterstand kwamen ook de 0-3, 0-4 en uiteindelijk de 0-6 voordat Noveas aan scoren toekwam. Hoewel Noveas direct twee aanvallen verzilverde met doelpunten was het niet genoeg om gelijk te komen, 2-6. Lintjo gaf direct een antwoord van drie doelpunten en vergrootte het gat naar 7 doelpunten, 2-9. Met nog 2 doelpunten voor Noveas en nog 2 doelpunten voor Lintjo werd de pauzestand op 4-11 gezet.

Sian van der Terp kwam het veld in voor Marit Verburg en Adrie Heinhuis kwam in het veld voor Kristian Meijer. Het eerste doelpunt in de tweede helft werd al snel gemaakt door Lintjo, 4-12. Noveas gaf hierop een antwoord, 5-12. Kristian Meijer kwam het veld weer in voor Adrie Heinhuis. Noveas had niet heel veel in te brengen in deze wedstrijd en na het laatste doelpunt voor Noveas kwamen er uiteindelijk nog zes doelpunten voor Lintjo, dit bracht de uiteindelijke stand ook op 7-24.

Doelpunten: Lotte van der Terp 4, Karen Mulder 2 en Patrick Bakker